logo Martine De Bruyn

Diensten

Vertalen

In de bedrijfswereld is duidelijke communicatie een basisbehoefte, zeker wanneer je snapt dat dit deuren kan sluiten of juist openen. Daarom is het van belang dat je teksten niet gewoon vertaald worden, maar net afgebouwd worden tot hun essentie en dan weer opgebouwd worden in de taal in kwestie

Martine De Bruyn vertaal diensten

Reviseren

Het herschrijven en optimaliseren van tekstuele inhoud is een kunst op zich. Ik maak van jouw goede teksten; uitstekende teksten. Ik kijk elk woord na, zodat spelfouten geen kans krijgen. Verder kijk ik elke zin na, zodat de context volledig klopt. Hierna kijk ik elke alinea na, zodat je boodschap duidelijk is voor de lezer. Ten slotte kijk ik de volledige tekst na, zodat jouw tekst correct is, kwalitatief en aanzet tot lezen. 

 

Mijn revisie gaat verder dan eenvoudige grammatica- en spelfouten. Ik zorg ervoor dat je boodschap helder, overtuigend en foutloos overkomt. Of het nu gaat om bedrijfsdocumenten, blogs, e-boeken of academische teksten, ik bied een grondige, gedetailleerde revisie die bijdraagt aan het verbeteren van de leesbaarheid, toegankelijkheid én impact van jouw inhoud. 

Waarom voor mij kiezen?

Brede reikwijdte

Mijn expertise is door de jaren heen uitgebreid tot verschillende vakgebied en soorten documenten. Ik heb ervaring met het vertalen van een breed scala aan teksten, van zakelijke rapporten en technische handleidingen tot enquêtes. Of je project nu kort en eenvoudig is of heel uitgebreid en complex, ik handel ze op een kwalitatief hoogstaande manier af. 

Maatwerk

Ik geloof dat elke vertaalopdracht uniek is en een aangepaste aanpak vereist. Daarom bespreek ik graag elke opdracht bij aanvang om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen. Dit stelt me in staat een vertaling te leveren die echt voldoet aan jouw vereisten. 

Vertaling naar andere talen

Hoewel mijn specialiteit ligt in de vertaling van teksten naar het Nederlands, bied ik ook vertaaldiensten naar andere talen door samen te werken met mijn netwerk van betrouwbare collega’s. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat je voor al jouw vertaalopdrachten maar één aanspreekpunt nodig hebt. 

 

Als je een betrouwbare, ervaren vertaalpartner nodig hebt, sta ik klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe ik jou van dienst kan zijn. 

Verenigingen waar ik lid van ben